Adventsmarkt/Open huis zaterdag 2 december 10.00 – 13.00 uur

Adventsmarkt/Open huis zaterdag 2 december 10.00 tot 13.00 uur 
 
Op zaterdag 2 december is er op school een adventsmarkt. De school is in adventsstemming en de kinderen mogen komen knutselen ter voorbereiding op de adventstijd. Er is een gezellig café, verzorgd door klas 6 met eigengemaakt gebak, dus terwijl de kinderen knutselen kunnen ouders op hun gemakje een kopje koffie of thee drinken met iets lekkers erbij. 
Ook zijn er diverse kramen: wollen kleding, speelgoed, jaartafelpopjes, jaartafelspulletjes, etherische oliën, een mooie mineralentafel, boekentafel, Kerstkaarten en nog meer! De zesde klas verkoopt ook allerlei eigengemaakte spullen voor de Kerst (om geld te verdienen voor hun kamp) Het belooft dus weer een gezellige markt te worden voor het hele gezin!
Het is tegelijkertijd een Open Huis, dus nodig vooral belangstellenden in uw omgeving uit om ook te komen! Bijgevoegd vindt u de poster, om op te hangen voor het raam of om door te sturen naar kennissen die eens een kijkje willen nemen bij ons.
 
Koopavond vrijdag 1 december 19.30- 21.00 uur
Speciaal alleen voor ouders om rustig te winkelen en decembercadeautjes te kunnen kopen zonder kinderen. Alle kraampjes zijn al open en de school is sfeervol verlicht. De koopavond vorig jaar op de andere locatie was een groot succes en daarom organiseren wij dit weer nu op onze locatie. 
Janneke van der Torn 
Terug naar nieuws